Η Ford χρησιμοποιεί την εικονική πραγματικότητα!


Πάμε στο Λονδίνο. Σε μια από τις αποθήκες της εταιρίας Hermes ( Ερμής ) . H Hermes είναι μια μεταφορική εταιρία που εξυπηρετεί καθημερινά πολύ κόσμο. Χαρακτηριστικά η εταιρία παραδίδει 390 εκατομμύρια πακέτα ετησίως με χιλιάδες οδηγούς σε όλο το δίκτυό της. Οι οδηγοί παράδοσης δοκίμασαν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τον κόσμο είτε από την μεριά του ποδηλάτη είτε από την μεριά του οδηγού σε έναν εικονικό χώρο.

Η εμπειρία που αποκόμισαν από την εικονική πραγματικότητα οι σχεδόν 35 οδηγοί και κάτι παραπάνω, είναι να τους παροτρύνει να κάνουν κάποιες μικρές αλλαγές στον τρόπο οδήγησης , έτσι ώστε όλοι να είναι λίγο πιο ασφαλείς στο δρόμο.

Όλη αυτή η κίνηση της Ford ανήκει στην εκστρατεία της εταιρίας ” Share The Road ” ! Η άσκηση προσέφερε μια ευκαιρία στους οδηγούς να δουν το δρόμο από μια διαφορετική οπτική γωνία, με το 88% να συμφωνεί ότι η εμπειρία τους ενθάρρυνε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους.

Tom Thompson, επικεφαλής του έργου, Ford Mobility δήλωσε:
” Είναι σημαντικό για τη Ford να μπορούν όλοι οι χρήστες του οδικού δικτύου να φτάνουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Υποστηρίζουμε πλήρως την ποικιλομορφία των λύσεων διανομής στον τελικό χρήστη και εργαζόμαστε ενεργά για την τόνωση περισσότερων παραδόσεων με ποδήλατο σε αστικές περιοχές. Η συνεργασία με εταιρίες όπως ο Ερμής συμβάλλει στην διατήρηση όσο ποιο ασφαλών δρόμων γίνεται , για όλους! ”

“Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ στους δρόμους μας και ένας αυξανόμενος αριθμός είναι ποδηλάτες, οπότε είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε το πνεύμα κατανόησης και σεβασμού μεταξύ κάθε χρήστη του οδικού δικτύου, είτε ταξιδεύουν σε τέσσερις τροχούς είτε σε δύο.” Ford

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ford GT Mk II έκδοση που δεν ακολουθεί κανονισμούς και προδιαγραφές..

Μια ακόμα επένδυση από την Volvo για την ασφάλεια