FORDPASS PRO Η εφαρμογή που συνδέει τους επαγγελματίες με τα αυτοκίνητα τους.

“Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και γι ‘αυτό εστιάζουμε στην παροχή απλών τεχνολογικών λύσεων που γνωρίζουμε ότι θα κάνουν μεγάλη διαφορά”, δήλωσε ο Richard Bunn, διευθύνων σύμβουλος της FordPass, Ford Mobility Europe. “Η νέα εφαρμογή FordPass Pro θα βοηθήσει τους πελάτες μας να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των οχημάτων τους και περισσότερο χρόνο για την επιτυχία της επιχείρησής τους”.
Η Ford παρουσίασε σήμερα στο Λονδίνο την εφαρμογή “FORDPASS PRO” που θα βοηθά τους επαγγελματίες να ελέγχουν εξ’ αποστάσεως το στόλο των οχημάτων τους. Θα μπορούν να ελέγχουν την ποσότητα των καυσίμων τους , τον αέρα των ελαστικών τους , την θέση του οχήματος (που το έχουν παρκάρει τελευταία φορά) , αν είναι κλειδωμένες όλες οι πόρτες και κατ’ επέκταση ασφαλής το εμπόρευμα που ίσων να έχουν φορτωμένο , ειδοποίηση συναγερμού και φυσικά το καλύτερο που όλοι θα ζηλέψουμε και έχουμε ζητήσει έστω μια φορά, να γίνεται εκκίνηση του κινητήρα από απόσταση για τις πολύ πρωινές ώρες που πρέπει να ζεσταθεί ο κινητήρας και να είναι έτοιμος για την αποστολή του!

Νέες λειτουργίες και βελτιώσεις προστίθενται τακτικά στο FordPass Pro. Κάποια στιγμή θα εμφανίζεται και ειδοποίηση για την σωστή συντήρηση του οχήματος. Η εφαρμογή FordPass Pro είναι συμβατή με τα smartphones της Apple και Android. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και το Google Play. Οι χώρες που έχουν αυτήν τη στιγμή αυτό το πάρα πολύ καλό προνόμιο είναι οι εξής, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και η Γαλλία, με περαιτέρω αγορές να μπαίνουν στην λίστα σιγά σιγά στο μέλλον


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ford GT Mk II έκδοση που δεν ακολουθεί κανονισμούς και προδιαγραφές..

Μια ακόμα επένδυση από την Volvo για την ασφάλεια